1. Hem
  2. Allmänna frågor
  3. Hur säger jag upp kontot?

Hur säger jag upp kontot?

ID06 kontot gäller tills vidare och upphör endast när någondera part aktivt säger upp det. En uppsägning kan göras när som helst, detta genom direktkontakt med Areff Systems AB via mail id06@areff.se eller skapa ett ärende här

Görs uppsägningen i samband med debiteringen av den företagsanpassade årsavgiften, skall detta göras innan förfallodatumet på fakturan gått ut.

I de fall då fakturan gällande den företagsanpassade årsavgiften inte överklagas inom förfallotiden, debiteras kunden för kostnaden över den nästkommande 12 månaders perioden.