1. Hem
  2. Allmänna frågor
  3. Hur spärrar jag ett ID06-kort?

Hur spärrar jag ett ID06-kort?

Ett ID06-behörighetskort ska spärras i följande fall:

-När kortet har blivit stulet eller på annat sätt försvunnit

-När kortet har blivit förstört och oanvändbart

-När kortinnehavaren slutat på företaget

För att spärra kortet behöver du logga in på ditt konto som kortbeställare. Efter inloggningen klickar du på fliken Mitt konto –> ID06 kort. Sök efter namnet på personen du vill spärra kortet och klicka sedan på knappen ”Byt status”. Där har du möjligheten att supendera (spärra) kortet.

Alternativt kan du kontakta Oss via mail: id06@areff.se eller skapa ett ärende här.