1. Hem
  2. Registrering
  3. Vilka kan ansluta sig till det nya systemet?

Vilka kan ansluta sig till det nya systemet?

Nu är registreringen öppen för svenska företag med BankID och under hösten kommer ID06 AB att öppna upp även för utländska företag och personer utan BankID.
Nedan ser du vilka företagsformer som stöds idag, för registrering till ID06, samt vem på firman som ID06 godkänner för att skriva på avtalet i prioriteringsordning.

Godkända företagsformer för anslutning till ID06 med BankID:
Aktiebolag – VD, Extern Verkställande direktör, Extern firmatecknare, 1 ledamot, Ordförande
Handelsbolag – Bolagsman/män
Kommanditbolag – Komplementär
Enskild firma* – Näringsidkare
Ekonomisk förening – VD, Extern firmatecknare, 1 ledamot, Ordförande